opera logoHoe verwijder ik mijn geschiedenis van mijn browser? Dit is een vraag die ik heel veel mensen zie stellen op allerlei fora terwijl dit helemaal niet zo moeilijk is. In het vorige artikel zagen we hoe we dit kunnen doen bij Firefox. Deze keer tonen we het voor het browser Opera. Later komen ook Internet Explorer en Google Chrome aanbod. Willen jullie weten hoe je dit doet voor een ander browser? Laat dan gerust een reactie achter en we zorgen dat hier zo snel mogelijk een artikel over geschreven wordt .

  • Eerst moeten we in het menu voorkeuren komen. Dit kan op twee manieren: of wel duw je op CTRL + F12 op je toetsenbord ofwel ga je in menu naar instellingen en kies je voor voorkeuren…. Je krijgt dan onderstaand scherm. Je kan op de afbeelding klikken om deze te vergroten.

voorkeuren-opera

  • Ga nu naar het tabblad Geavanceerd en klik op Geschiedenis. Je krijgt onderstaand scherm. (klik erop om het te vergroten)

geavanceerd-geschiedenis

  • Het enige wat je nu nog hoeft te doen is klikken op Wissen om je geschiedenis te verwijderen of op Nu legen om je cache bestanden te verwijderen.

1 REACTIE

  1. Na het openen van Instellingen (Opera 52.0) zie ik nergens ‘voorkeuren’. Waar vind ik de voorkeuren?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.