Het gebeurt wel eens dat je aan het surfen bent en plots verschijnt er een foutmelding op je scherm. Meestal ben je met de uitleg van die foutmeldingen niet echt veel, daarom verduidelijken wij enkele vaak voorkomende meldingen in Internet Explorer even voor u.

  • Kan de internetpagina niet vinden (HTTP 400)

Dit wil zeggen dat er een probleem is met het adres van de website maar Internet Explorer kan wel verbinding maken met de webserver. Ofwel bestaat het adres niet, ofwel heeft u een fout getikt in de adresbalk. Controleer daarom het ingegeven adres eens. Het kan helpen om het adres opnieuw in te tikken.

  • Deze website kan niet worden weergegeven (HTTP 403)

De browser kan verbinding maken met de website, maar geen toestemming krijgt om de webpagina te tonen. Het kan zijn dat de webpagina niet meer bestaat of niet correct is ingesteld en dus een fout zo vertonen bij het vertonen van de site.

  • Kan de internetpagina niet vinden (HTTP 404)

Deze webpagina is niet te vinden. Dit kan gebeuren als de pagina verwijderd is door de eigenaar van de website of de pagina op dit moment niet beschikbaar is. Controleer of de ingetikte site correct is of probeer op een ander tijdstip opnieuw.

  • Kan de internetpagina niet weergeven (HTTP 405)

Er zijn problemen met heet naar uw computer downloaden van de webpagina. Dit is een probleem te wijten aan de site zelf, probeer het later opnieuw.

  • Kan de ze indeling van de internetpagina niet lezen (HTTP 406)

De site kan gedownload worden, maar Internet Explorer weet niet hoe deze geopend / getoond moet worden. Dit kan doordat Internet Explorer deze indeling niet kent, deze fout is eerder zeldzaam.

  • De internetpagina kan niet worden weergegeven omdat het te druk is op de website (HTTP 408 / HTTP 409)

Oftewel is de webserver heel traag, ofwel willen veel mensen tegelijk deze site openen, waardoor deze vertraging oploopt. Probeer de webpagina opnieuw te openen op een ander moment.

  • Internetpagina bestaat niet meer (HHTP 410)

Er is communicatie met de webserver, maar de webpagina is uitgeschakeld door de eigenaar. Controleer het adres en probeer eens opnieuw. Mogelijk is deze pagina gewoon niet meer te openen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.