internet-explorer-9Microsoft stelde al meerdere trial versies van Internet Explorer 9 beschikbaar maar nog nooit lieten ze een beeld zien van de nieuwe interface. Maar daar is nu verandering in gekomen. Gisteren verscheen op de Russische website van Microsoft plots nieuwe info over de nieuwe versie. Maar ditmaal was er ook een screenshot van de nieuwe interface bij. De bewuste pagina is op de site van Microsoft niet meer beschikbaar. Was het niet dat de nieuwswebsite ZDnet de screenshot toch te pakken kreeg. De screenshot is zichtbaar onderaan deze post.

Te zien is dat de interface zo minimalistisch mogelijk is gehouden en het doet wat dat betreft denken aan Google Chrome en de aankomende versie van Firefox. Google Chrome heeft sinds het begin al de tabbladen boven de adresbalk staan en in de nieuwe versie van Firefox zal dit eveneens het geval zijn. In de screenshot is te zien dat de tabbladen in dit geval naast de adresbalk zijn geplaatst maar wellicht kan dit gewijzigd worden.

Volgende maand op 15 september zal Microsoft een beta beschikbaar gaan stellen. Op de nu uitgelekte screenshot wilde het bedrijf verder niet reageren. Meer nieuws volgt dus nog.

internet_explorer_9 screenshot

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.