mozilla firefox logo Mozilla heeft een vierde beta versie van firefox beschikbaar gesteld. In deze beta is Firefox Sync standaard opgenomen. Firefox Sync zorgt voor synchronisatie van geschiedenis, wachtwoorden, bladwijzers en open tabbladen. Op deze manier heb je op meerdere plaatsen waar je Firefox gebruikt de beschikking over je eigen gegevens.

Verder in deze beta Firefox Panorama, voorheen bekend als Tab Candy. Dit is een functie om tabbladen te groeperen en te beheren wat met name handig is als je veel tabbladen hebt openstaan. Na het klikken op de knop volgt een overzicht met alle openstaande tabbladen inclusief thumbnails. Vervolgens kan er een nieuwe groep worden gemaakt door een thumbnail uit de bestaande groep te slepen of door simpelweg een vlak te slepen met de muis. Voor elke groep kan een titel ingevuld worden.

Er zal nu nog een beta versie volgen in september, de definitieve versie van Firefox 4 wordt verwacht voor oktober. Deze beta versie is beschikbaar in 39 talen, ook in het Nederlands.

En is hier te downloaden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.