windowslivemessengerWe hebben het waarschijnlik allemaal al enkele keren mee gemaakt. Om de ene of andere reden staat Windows Live Messenger niet meer op je pc of heb je het moeten verwijderen omdat het niet meer naar behoren werkte. Maar nu wil je het natuurlijk opnieuw installeren. Als je op google zoekt kom je op allerlei websites terecht die gaan over MSN maar nooit echt met een goede direct download link. Bij deze geven we je de link naar de site van Microsoft waar je gratis Windows Live messenger kan downloaden. http://download.live.com/?sku=messenger . Het enige wat je hoeft tedoen is rechts van het scherm de juiste taal te kiezen en op ‘Downloaden’ drukken.

Afhankelijk van de manier waarop de computer is ingesteld, worden een aantal beveiligingsmeldingen weergegeven voordat de installatie begint.
  1. Als een bedrijf of uitgever in een beveiligingsmelding wordt genoemd, controleer dan of de bedrijfsnaam Microsoft Corporation is. In dat geval is het veilig om op Uitvoeren, Doorgaan of Toestaan te klikken.
  2. Het installatieprogramma wordt geopend. Selecteer de programma’s die geïnstalleerd moeten worden* en klik op Volgende.
    *Als de meest recente versies nog niet zijn geïnstalleerd, worden eerder geïnstalleerde Windows Live-programma’s ook bijgewerkt.
  3. Wacht even of doe even iets anders op de computer. De installatie duurt maar een paar minuten bij een breedbandverbinding.
  4. Na de installatie staan de nieuwe programma’s in de map Windows Live onder Start.
Hierna kan je terug gebruik maken van MSN op je computer. Succes!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.