ps3

Sony heeft een nieuw accessoire voor dePlayStation3 voorgesteld, genaamd “Torne”. Torne is een accessoire waarmee je tv-programma’s kan opnemen en herbekijken. Deze programma’s worden dan opgeslagen op de interne harde schijf van je PS3. Torne maakt het ook mogelijk om je opnames rechtstreeks op een externe hardeschijf op te slagen. Met Torne bedien je via een speciaal programma de PS3 als een gewone harddiskrecorder. Je kan programma’s opzoeken volgens genre of met trefwoorden. Zoals bij de meeste recorders zal er ook een timer opstaan waarbij je dan kan kiezen op welke zender en om hoe laat de opname moet starten en eindigen. Het handige aan Torne is dat je kan gamen of films bekijken op de console, terwijl deze gewoon voort opneemt. Je kan tussen de verschillende stations zappen met de Sony’s TV guide. In de volgende afbeelding zie je hoe Torne er ongeveer zal uitzien.

TornePS3

Torne zal voorlopig rond maart verschijnen in Japan, over release in andere landen is nog niets bekend. De Torne zal verkrijgbaar zijn voor 9.980 yen wat zo’n 75 à 80 euro is. De Torne zal zowel verkrijgbaar zijn in een bundel als apart.

Als we meer nieuws weten of release dates voor de andere landen dan laten we het jullie direct weten.

4 REACTIES

  1. Ik heb nog een artikel gevonden waar iets meer informatie in staat (Engels). En waarin ook te lezen staat dat Torne enkel nog maar in Japan is uitgebracht.

    En hoogstwaarschijnlijk zal dit niet werken op europese PS3’s en op het Europese tv netwerk.

    Voorlopig is het dus wachten tot Sony nieuwe informatie vrijgeeft over een release in Europa.

    We blijven dit op de voet volgen en als het zover is lezen jullie het hier wel.

    Engelstalig artikel over Torne: http://www.electronista.com/articles/10/02/17/sony.torne.dvr.for.ps3.priced.dated/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.